FORELDREOMTALER

Det jeg er mest fornøyd med ved Drammen Montessoriskole er:

«Følelsen av at barna mine blir sett hver eneste dag.»

«Det at vi foreldre har så god mulighet til å følge med på hva som skjer på skolen, være seg saker i FAU el. lignende, og ved direkte kontakt med skolen dersom det skulle være nødvendig.»

«Skolen er oversiktlig og ikke så stor, og det er lett å bli kjent med de fleste (både barn, foreldre og lærere).  Nettopp det liker jeg, for det er så utrolig viktig for at alle skal ha en god hverdag på skolen vår! På den måten er det enkelt å ta opp små saker med en gang de måtte oppstå, slik at det ikke blir misforståelser og vonde, store problemer ut av dem.»

«Vi er veldig fornøyd med den faglige lærer dekningen i klassen, samt den gode oppfølgingen& Montessori pedagogikken ikke minst.»

«Mottagelse og det å bli tatt på alvor på en ny måte, sett med montesorri -øyne virker bra så langt.»

«Som foreldre ønsker vi å si at Drammen Montessoriskole oppleves som et trygt og godt sted for datteren vår å være. Små forhold og tett dialog og kontakt med elever og lærere skaper trygghet og et sosialt miljø som fremmer og trygger de sosiale kvalitetene hennes. Dere er spesielt gode på å se hvert enkelt barn og bruke tid til å bli kjent med dem, for så å prioritere at respekt og toleranse er i fokus.»

«Vi har fra starten erfart at datteren vår lærer godt med den tilrettelagte pedagogikken, hvor montessorimateriellet ser ut til å inspirere og motivere til læring og arbeid. Jeg setter stor pris på den korte veien i kommunikasjonen mellom foreldre – lærere/ledelse og håper det fortsetter slik!»

img_7242 20160527_091455 20160527_091803 drms (14) drms (15) drms (21)