Mediaomtaler

Frp møtte på Montessoriskolen: – Atlanterhav mellom skolen og misfornøyde foreldre

Bekymringsmeldinger om Montessoriskolen fikk varsellampene til å blinke rødt hos Frps Lavrans Kjerulf. Etter møte med skolen torsdag har han et annet inntrykk av den kritiserte skolen.

Lenke til saken i DT.NO (Publisert 18.09.2016)

Montessori-pappa: Syns det er urettferdig kritikk

Den siste uken har Drammen Montessoriskole fått mye negativ omtale i media og Frp ber om ekstra tilsyn ved skolen. Det skjønner ikke montessori-pappa Christian H. Theiste noe av.

Lenke til saken i DT.NO (Publisert 10.09.2016)

En skole som ikke er A4

Opplevelsene på offentlig skole er ulik, men disse foreldrene har konkludert likt: Barna blomstrer på montessoriskole.

Lenke til saken i Dagsavisen Fremtiden (Publisert 22.08.2016 kl 07:35)

Gledet seg til at ordføreren skulle åpne skolen

Tirsdag var det endelig offisiell åpning av Drammen Montessoriskole, nesten ett år etter at de første elevene var på plass.

Lenke til saken i DT.NO (Publisert 28.05.2014 kl 07:22)

Her åpner Drammens første montessoriskole

Etter flere års kamp for en skole med montessori-pedagogikk i Drammen, kunne rektor Erik Sanders konstatere at Drammen Montessoriskole vant kampen mot klokka.

Lenke til saken i DT.NO (Publisert 19.08.2013 kl 15:16)

Her blir det 6.400 private studieplasser

Folkeuniversitetet og Akademiet videregående er der fra før. Nå åpner to nye privatskoler i samme bygg på Sundland.

Lenke til saken i DT.NO (Publisert 07.08.2013 kl 23:00)